<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/1119339965675090939?origin\x3dhttp://clara-andsomepsychoproblem.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Give it to ya till you're screaming my name.

Biography

The name is Clara. I'm made up of mischief and mayhem. I like to kiss girls and flip their skirts. :D No, I'm straight. I love my boyfriend.


Tagboard


Linksboard

ALICIA
AMELIA
BERNYCE
CALVIN
ELISE
♥♥HONGKAI♥♥
JULIANA
JULIAN
KAIQI
KESIN♥
KEVIN
RAINIE♥
VANESSA♥
XINYI♥

Pastentries

♥ 2007.09
♥ 2007.10
♥ 2007.11
♥ 2007.12
♥ 2008.01
♥ 2008.02
♥ 2008.03
♥ 2008.04
♥ 2008.05
♥ 2008.06
♥ 2008.07
♥ 2008.08
♥ 2008.09
♥ 2008.10
♥ 2008.11
♥ 2008.12
♥ 2009.01
♥ 2009.02
♥ 2009.03
♥ 2009.04
♥ 2009.05
♥ 2009.06
♥ 2009.07
♥ 2009.08
♥ 2009.09
♥ 2009.10
♥ 2009.11
♥ 2009.12
♥ 2010.01
♥ 2010.02
♥ 2010.03
♥ 2010.04
♥ 2010.05


Creditorials

NEVER REMOVE THIS SECTION!

Layout Designer:
♥chocodiiction-lovesxoxo*
Others:
♥ ♥ ♥


1.6.08

ELISE TAGGED ME AND I'M SUPPOSED TO PASS THIS ON!

A) People who have been tagged must write their answers on their blogs & replace any question that they dislike with a new question formulated by themselves.

B) Tag 8 people to do this quiz & those who are tagged cannot refuse. These people must state who they were tagged by & cannot tag the person whom they were tagged by. Continue this game by sending it to other people.

Tagged by : ELISEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

1) If your lover betrayed you, what would your reaction be?
Ans: HAHAHS! Boy i'll be freakin pissed, dissed and i'll 'treat' him to something... 'NICE'.

2) If you can have a dream to come true, what would it be?
Ans: it's my dirty lil' secret. LOL

3) What will your dream wedding to be like?
Ans: hmm.. haven thought of that yet.

4) Are you ready for future improvements?
Ans: yeas. it's excitign, isn't it?

5) Which is more blessed , loving someone or being loved by someone?
Ans:BEING LOVEDDDDD!

6) How long do you intend to wait for someone you really love?
Ans: I don't know.

7) If the person you secretly liked is already attached , what would you do?
Ans:Move on? What'd you expect?

8) Is there anything that made you unhappy these days?
Ans: yeas, something.

9) Is being tagged fun?
Ans: kinda?

10) How do you see yourself in ten years time?
Ans: wasting my time away.

11) Who are currently the most important people to you?
Ans: MY DARLINGS!

12) What kind of person do you think the person who tagged you is?
Ans: She's... kinda temperate luhs. But she's still my darling!

13) Would you rather to be a single & rich or married but poor?
Ans: SINGLE AND RICHHHHHHHHHH! I can have no restrictions with money. HEEHS!

14) What's the first thing you do every morning?
Ans:YAWNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN! and laze in bed. =X

15) Would you give it all in a relationship?
Ans: uh huh. but it's not being reciprocated sometimes.

16) If you fall in love with two person simultaneously, who would you pick?
Ans: HAHAS. this won't happen.

17) What type of friends do you like?
Ans: fun-loving, funny & those who are truthful and really cares. (:

18) Do you have a pet?
Ans: not anymore. the last one died of shock. =X

19) What type of friends do you dislike?
Ans: the typical ones, like ELISE says.



Sabo time, people. [;

01. KESIN ♥
02. RAINIE ♥
03. FATFAT
04. VANESSA ♥
05. ANGIEEEEE♥
06. KAIQIIIIIIII
07. NORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
08. ANY OTHER RANDOM PERSON.

♥ Clararararara
1.6.08